Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.01.2018

Слідчими прокуратури припинено протиправну діяльність керівників Новомиколаївської РДА та Новомиколаївської районної ради Запорізької області, які організували схему з вимагання неправомірної вигоди (фото)

Слідчим відділом прокуратури Запорізької області спільно з працівниками УЗЕ в Запорізькій області ДЗЕ НП України викрито та припинено протиправну діяльність керівництва Новомиколаївської райдержадміністрації та Новомиколаївської районної ради Запорізької області, які організували схему з вимагання неправомірної вигоди.
 
Так, сьогодні, 04.01.2018, слідчими прокуратури області, в порядку ст. 208 КПК України у своїх робочих кабінетах затримано голову Новомиколаївської районної державної адміністрації Запорізької області та голову Новомиколаївської районної ради Запорізької області, які вимагали від фізичної особи підприємця та отримали  неправомірну вигоду у розмірі 27 тис. грн. за вирішення питання про виділення земельних ділянок на території району, загальної площею 20 га, під ведення сільськогосподарського товарного виробництва, з подальшим укладанням угоди про її користування терміном на 15 років.
 
Під час особистого обшуку голови Новомиколаївської районної ради у останнього виявлено та вилучено частину раніше обумовленої неправомірної вигоди у розмірі 7 тис. грн.
 
На даний час проводяться обшуки та інші першочергові слідчі дії.
 
Затриманим готується повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою за попередньою змовою групою осіб, поєднане з вимаганням) та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 3505