Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.12.2017

Правоохоронці затримали лікаря-ветінспектора, який одержав від громадянина неправомірну вигоду за безперешкодне проходження останнім санітарно-ветеринарного контролю в міжнародному аеропорті «Запоріжжя»

За результатами проведеного розслідування прокуратурою області спільно з працівниками СУ ГУ НП та УСБУ області викрито схему одержання неправомірної вигоди лікарем–ветінспектором Запорізького пункту ветеринарно-санітарного контролю на державному кордоні та транспорті, за надання дозволу на провезення продуктів тваринництва через державний кордон України у пункті пропуску «Запоріжжя» міжнародного аеропорту «Запоріжжя».
 
Так, слідством встановлено, що лікар-ветінспектор одержав від громадянина України неправомірну вигоду у розмірі 5400 гривень за безперешкодне проходження останнім санітарно-ветеринарного контролю.
 
Після отримання коштів зловмисника затримано на підставі ст.208 КПК України за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України.
 
Санкцією ч.3 ст.368 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2478