Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.08.2014

За поданням прокуратури попередили незаконне витрачання півмільйона гривень з бюджету Мелітополя

За поданням Мелітопольської міжрайонної прокуратури місцеве комунальне підприємство «Міськсвітло» визнало недійсним результати конкурсних торгів, завдяки чому було попереджено незаконну витрату понад півмільйона бюджетних коштів.

Так, комунальне підприємство проводило процедуру державних закупівель спеціальної техніки. Переможцем конкурсних торгів було визнано одне з місцевих підприємств. Однак прокуратура встановила, що в пакеті документів переможця не вистачає кількох довідок, а в наданих документах викладено неправдиві відомості. Зокрема, надано довідку про наявність на фірмі 80 працівників, тоді як за даними Пенсійного фонду штат підприємства налічував 33 співробітники, 12 з яких були звільнені на день проведення процедури закупівлі. Були виявлені й інші розбіжності та порушення вимог закону.

Прокуратура внесла керівництву комунального підприємства подання з вимогою визнати недійсними результати процедури закупівлі та розірвати укладений з переможцем договір. Наразі ці вимоги повністю задоволені.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2896