Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
14.02.2020

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ЗДІЙСНЕННЯ ПІДГОТОВЧИХ ДІЙ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ЗБОРІВ ПРОКУРОРІВ ПРОКУРАТУРИ ОБЛАСТІ ТА ПОРЯДОК ЇХ ПРОВЕДЕННЯ

     На 27 березня цього року рішенням Ради прокурорів України від 10 лютого 2020 року № 29 скликано позачергову всеукраїнську конференцію прокурорів.
 
     Генеральним прокурором видано наказ від 11.02.2020 № 86 «Про організаційні заходи із забезпечення скликання та проведення зборів прокурорів Офісу Генерального прокурора».
 
     На виконання вимог Закону України «Про прокуратуру» (далі – Закон) та вказаного наказу Генерального прокурора прокурором області видано наказ від 13.02.2020 № 30, яким визначено заходи для забезпечення проведення зборів прокурорів прокуратури області та місцевих прокуратур.
 
     Відповідно до вимог ст. 69 Закону участь у конференції мають взяти три делегати від прокуратури області, які обираються на зборах прокурорів прокуратури області шляхом таємного голосування з числа вільно висунутих альтернативних кандидатів.
 
     Обраними делегатами на конференцію вважатимуться три кандидати, які наберуть найбільше число голосів від загальної кількості прокурорів прокуратури області. 
 
     У зв’язку з цим при голосуванні кожен прокурор прокуратури області має проголосувати не більш ніж за трьох кандидатів у делегати на конференцію.
 
     Збори прокурорів прокуратури області відбудуться 21 лютого 2020 року о 12.00 годині в актовій залі прокуратури області.
 
     На збори запрошуються усі прокурорські працівники прокуратури області.
 
     З урахуванням вимог статті 69 Закону в частині повноважності зборів прокурорів та прийняття на зборах рішення щодо обрання делегатів явка усіх прокурорів на збори є обов’язковою. Про поважні причини неможливості прибути на збори працівники мають завчасно повідомляти безпосередніх керівників.
 
    Реєстрація учасників зборів розпочнеться об 11.00 годині за місцем проведення зборів та відбуватиметься на підставі службового посвідчення. Для своєчасного відкриття зборів слід прибути завчасно, не пізніше 11.30 години.
 
     На зборах буде оголошено інформації про кандидатів у делегати на позачергову всеукраїнську конференцію прокурорів.
 
     Кандидати у делегати за бажанням матимуть право виступу на зборах до початку голосування. Також учасники зборів зможуть поставити запитання кандидатам.
 
    Після завершення розгляду та обговорення кандидатур кожен учасник зборів отримає бюлетень, у якому прізвища, ім’я, по батькові кандидатів у делегати на конференцію будуть розміщені в алфавітному порядку.
 
     Під час таємного голосування у бюлетені проставляються відмітки навпроти  не більше трьох прізвищ кандидатів у делегати на конференцію. Бюлетені, в яких буде проставлено відмітки навпроти більше ніж трьох прізвищ кандидатів у делегати, а також бюлетені невстановленого зразка вважатимуться недійсними.
 
     У разі набрання окремими кандидатами однакової кількості голосів, що не дасть змоги обрати необхідну кількість делегатів, буде проводитися повторне таємне голосування стосовно тих кандидатів, які набрали однакову кількість голосів.
 
     Положення цього листа керівникам структурних підрозділів необхідно довести до відома підлеглих працівників, підтвердженням чого є їх підпис  в листі-ознайомленні, який у строк до 18.02.2020 необхідно повернути до організаційного комітету (кабінет № 49). 
 
14.02.2020
 
 
Організаційний комітет з питань забезпечення
проведення зборів прокурорів прокуратури області

кількість переглядів: 670