Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Стан розгляду запитів про доступ до публічної інформації за 2023 рік

Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури за січень 2023 року
 
 
Упродовж січня 2023 року до органів обласної прокуратури надійшло 4 запити на отримання публічної інформації. За результатами розгляду в усіх надано запитувану інформацію.
 
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались питань досудового розслідування - 1, організаційно-розпорядчої діяльності - 2 (щодо надання статистичної інформації) та інших питань - 1.
 
На початок лютого 2023 року в органах обласної прокуратури не розглянутих запитів про надання публічної інформації не було.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури протягом 2 місяців 2023 року
 
 
Упродовж 2 місяців 2023 року до органів обласної прокуратури надійшло 6 запитів на отримання публічної інформації. За результатами розгляду у 5 надано запитувану інформацію.
 
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались питань досудового розслідування - 1, організаційно-розпорядчої діяльності - 2 (щодо надання статистичної інформації) та інших питань - 2.
 
На початок березня 2023 року в органах обласної прокуратури на розгляді перебував 1 запит про надання публічної інформації.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури за 1 кварталу 2023 року
 
 
Упродовж першого кварталу 2023 року до органів обласної прокуратури надійшло 15 запитів на отримання публічної інформації. За результатами розгляду 1 запитувачу надано роз'яснення, на 11 запитів надано публічну інформацію, ще 2 запити спрямовані іншим розпорядникам публічної інформації.
 
Запити на публічну інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались досудового розслідування (1), організаційно-розпорядчої діяльності (3), з них щодо надання статистичної інформації (3) та інших питань (7).
 
На кінець звітного періоду в органах обласної прокуратури 1 запит перебував на розгляді.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури за 4 місяці 2023 року
 
 
Упродовж 4 місяців 2023 року до органів обласної прокуратури надійшло 27 запитів на отримання публічної інформації, з яких 16 задоволено, у 7 надано роз'яснення, 4 спрямовано за належністю.
 
Запити на публічну інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались питань досудового розслідування - 8, з питань підтримання публічного обвинувачення в суді - 3, організаційно-розпорядчої діяльності - 5 (щодо надання статистичної інформації ) та інших питань - 7.
 
На початок травня 2023 року в органах обласної прокуратури не розглянутих запитів про надання публічної інформації не було.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури за 5 місяців 2023 року
 
 
Упродовж 5 місяців 2023 року до органів обласної прокуратури надійшло 50 запитів на отримання публічної інформації, з яких 34 задоволено, у 11 надано роз'яснення, 5 спрямовано за належністю.
 
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались питань досудового розслідування - 9, з питань підтримання публічного обвинувачення в суді - 4, організаційно-розпорядчої діяльності - 8 (у т.ч. щодо надання статистичної інформації  - 6), з кадрових питань - 8  та інших питань - 16.
 
На початок червня 2023 року в органах обласної прокуратури не розглянутих запитів про надання публічної інформації не було.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури за І півріччя 2023 року
 
 
Упродовж 6 місяців 2023 року до органів обласної прокуратури надійшов 71 запит на отримання публічної інформації, з яких 44 задоволено, у 17 надано роз'яснення, 10 спрямовано за належністю.
 
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались питань досудового розслідування - 9, з питань підтримання публічного обвинувачення в суді - 10, організаційно-розпорядчої діяльності - 9 (у т.ч. щодо надання статистичної інформації  - 7), з кадрових питань - 14  та інших питань - 19.
 
На початок липня 2023 року в органах обласної прокуратури на розгляді перебував 1 запит про надання публічної інформації.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури за 7 місяців 2023 року
 
 
Упродовж 7 місяців 2023 року до органів обласної прокуратури надійшло 83 запити на отримання публічної інформації, з яких 53 задоволено, у 19 надано роз'яснення, 11 спрямовано за належністю.
 
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались питань досудового розслідування - 9, з питань підтримання публічного обвинувачення в суді - 10, організаційно-розпорядчої діяльності - 10 (у т.ч. щодо надання статистичної інформації  - 8), з кадрових питань - 22  та інших питань - 21.
 
На початок серпня 2023 року в органах обласної прокуратури не розглянутих запитів про надання публічної інформації не було.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури за 8 місяців 2023 року
 
 
Упродовж 8 місяців 2023 року до органів обласної прокуратури надійшов 91 запит на отримання публічної інформації, з яких 60 задоволено, по 1 відмовлено в задоволенні, у 19 надано роз'яснення, 11 спрямовано за належністю.
 
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались питань досудового розслідування - 11, підтримання публічного обвинувачення в суді - 10, представництва інтересів держави в суді - 1, організаційно-розпорядчої діяльності - 12 (у т.ч. щодо надання статистичної інформації  - 10), з кадрових питань - 22  та інших питань - 24.
 
На початок вересня 2023 року в органах обласної прокуратури не розглянутих запитів про надання публічної інформації не було.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури за 9 місяців 2023 року
 
 
Упродовж 9 місяців 2023 року до органів обласної прокуратури надійшло 94 запити на отримання публічної інформації, з яких 62 задоволено, по 1 відмовлено в задоволенні, у 20 надано роз'яснення, 11 спрямовано за належністю.
 
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались питань досудового розслідування - 11, підтримання публічного обвинувачення в суді - 10, представництва інтересів держави в суді - 1, організаційно-розпорядчої діяльності - 12 (у т.ч. щодо надання статистичної інформації  - 10), з кадрових питань - 23  та інших питань - 26.
 
На початок жовтня 2023 року в органах обласної прокуратури не розглянутих запитів про надання публічної інформації не було.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури за 10 місяців 2023 року
 
 
Упродовж 10 місяців 2023 року до органів обласної прокуратури надійшов 101 запит на отримання публічної інформації, з яких 72 задоволено, по 1 відмовлено в задоволенні, у 20 надано роз'яснення, 11 спрямовано за належністю.
 
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались питань досудового розслідування - 11, підтримання публічного обвинувачення в суді - 10, представництва інтересів держави в суді - 1, організаційно-розпорядчої діяльності - 13 (у т.ч. щодо надання статистичної інформації  - 11), з кадрових питань - 24  та інших питань - 29.
 
На початок листопада 2023 року в органах обласної прокуратури на розгляді перебувало 2 запити про надання публічної інформації.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури за 11 місяців 2023 року
 
 
Упродовж 11 місяців 2023 року до органів обласної прокуратури надійшло 106 запитів на отримання публічної інформації, з яких 72 задоволено, по 1 відмовлено в задоволенні, у 21 надано роз'яснення, 12 спрямовано за належністю.
 
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались питань досудового розслідування - 11, підтримання публічного обвинувачення в суді - 10, представництва інтересів держави в суді - 1, організаційно-розпорядчої діяльності - 17 (у т.ч. щодо надання статистичної інформації  - 15), з кадрових питань - 25  та інших питань - 30.
 
На початок грудня 2023 року в органах обласної прокуратури не розглянутих запитів про надання публічної інформації не було.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів Запорізької обласної прокуратури упродовж 2023 року
 
 
Упродовж 2023 року до органів обласної прокуратури надійшло 107 запитів на отримання публічної інформації, з яких 73 задоволено, у 1 відмовлено в задоволенні, у 21 надано роз'яснення, 12 спрямовано за належністю.
 
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались питань досудового розслідування - 11, підтримання публічного обвинувачення в суді - 10, представництва інтересів держави в суді - 1, організаційно-розпорядчої діяльності - 17 (у т.ч. 15 щодо надання статистичної інформації), з кадрових - 26  та інших питань - 30.
 
На початок січня 2024 року в органах обласної прокуратури не розглянутих запитів про надання публічної інформації не було.

кількість переглядів: 221