Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Стан розгляду запитів про доступ до публічної інформації за 2020 рік

Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом січня 2020 року
  
Упродовж січня 2020 року органами прокуратури області розглянуто 8 запитів на інформацію.
З розглянутих запитів на інформацію 5 задоволено з наданням відповідної інформації, ще за 3 запитами надано роз’яснення.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: питань досудового слідства (1), кадрових питань (4).
На початок лютого 2020 року в органах прокуратури області запити на отримання публічної інформації на розгляді не перебували.
  
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом лютого 2020 року
  
Упродовж лютого 2020 року органами прокуратури області розглянуто 13 запитів на інформацію, 1 запит спрямовано за належністю.
З розглянутих запитів на інформацію 10 задоволено з наданням відповідної інформації, ще за 3 запитами надано роз’яснення.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: питань досудового слідства (4), кадрових питань (3), питань статистичної інформації (1) та з інших питань (2).
На початок березня 2020 року в органах прокуратури області запити на отримання публічної інформації на розгляді не перебували.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом 1 кварталу 2020 року
  
Упродовж 1 кварталу 2020 року органами прокуратури області розглянуто 36 запитів на інформацію, 5 запитів спрямовано за належністю.
З розглянутих запитів на інформацію 25 задоволено з наданням відповідної інформації, ще за 11 запитами надано роз’яснення.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: питань досудового слідства (10), кадрових питань (7), питань статистичної інформації (1) та з інших питань (6).
На початок квітня 2020 року в органах прокуратури області запити на отримання публічної інформації на розгляді не перебували.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом квітня 2020 року
  
Упродовж квітня 2020 року органами прокуратури області розглянуто 3 запити на інформацію.
З розглянутих запитів на інформацію 3 задоволено з наданням відповідної інформації.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: питань досудового слідства (1), кадрових питань (1), питань статистичної інформації (1).
На початок травня 2020 року в органах прокуратури області запити на отримання публічної інформації на розгляді не перебували.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом травня 2020 року
  
Упродовж травня 2020 року органами прокуратури області розглянуто 15 запитів на отримання публічної інформації, 6 запитів спрямовано за належністю.
З розглянутих запитів на інформацію 11 задоволено з наданням відповідної публічної інформації, ще за 4 запитами надано роз'яснення.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: питань досудового слідства (3), та з інших питань (6).
На початок червня 2020 року в органах прокуратури області запити на розгляді не перебували.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до прокуратури Запорізької області упродовж І півріччя 2020 року
  
Упродовж І півріччя 2020 року органами прокуратури області розглянуто 71 запит на отримання публічної інформації (за аналогічний період 2019 року - 70), 12 запитів спрямовано за належністю (у 2019 році - 28).
З розглянутих протягом 6 місяців поточного року запитів на інформацію 54 задоволено з наданням відповідної публічної інформації (за І півріччя 2019 року - 43), ще за 17 надано роз'яснення (у 2019 році - 18).
Запити на інформацію, які розглянуті у І півріччі 2020 року, за категоріями стосувались: питань досудового слідства  - 20, організаційно-розпорядчої діяльності - 3, кадрових питань - 10, з інших питань - 21.
На початок липня 2020 року в органах прокуратури області на розгляді перебувало 7 запитів про надання публічної інформації.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до прокуратури Запорізької області упродовж липня 2020 року
  
Упродовж липня 2020 року органами прокуратури області розглянуто 15 запитів на отримання публічної інформації (за аналогічний період 2019 року - 8).
З розглянутих протягом липня поточного року запитів на інформацію 12 задоволено з наданням відповідної публічної інформації (за липня 2019 року - 6), ще за 3 надано роз'яснення (у 2019 році - 2).
Запити на інформацію, які розглянуті у липні поточного року, за категоріями стосувались: питань досудового слідства  - 2, з інших питань - 10.
На початок серпня 2020 року в органах прокуратури області на розгляді не розглянутих запитів про надання публічної інформації не було.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до Запорізької обласної прокуратури упродовж серпня 2020 року
  
Упродовж серпня 2020 року органами прокуратури Запорізької області розглянуто 8 запитів на інформацію та 2 надіслано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: кадрових питань - 1 та інших - 7.
З розглянутих запитів на інформацію 6 задоволено з наданням відповідної інформації та на 2 надано роз'яснення.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури області протягом 9 місяців 2020 року
  
Упродовж 9 місяців 2020 року органами прокуратури області розглянуто 106 запитів на публічну інформацію, ще 14 запитів спрямовано за належністю іншим розпорядникам інформації.
З розглянутих запитів 81 задоволено з наданням відповідної інформації, ще за 25 запитами надано роз'яснення.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: питань досудового слідства (22), кадрових питань (13), питань організаційно-розпорядчої діяльності (4) у т.ч. надання статистичної інформації (2) та з інших питань (42).
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури області протягом жовтня 2020 року
  
Упродовж жовтня 2020 року органами прокуратури області розглянуто 6 запитів на інформацію та ще 2 надіслано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 3 та інших - 3.
З розглянутих запитів на інформацію 4 задоволено з наданням відповідної інформації та на 2 надано роз'яснення.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до Запорізької обласної прокуратури упродовж листопада 2020 року
  
Упродовж листопада 2020 року Запорізькою обласною прокуратурою розглянуто 10 запитів на інформацію та ще 5 надіслано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: питань досудового слідства - 2, а інших питань - 13.
З розглянутих протягом листопада поточного року запитів на інформацію 5 задоволено з наданням відповідної публічної інформації, а за результатами розгляду ще 5 - надано роз'яснення.
На початок грудня 2020 року в обласній прокуратурі на розгляді перебував 1 запит про надання публічної інформації.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури області протягом 2020 року
  
Упродовж 2020 року органами прокуратури області розглянуто 140 запитів на публічную інформацію, ще 23 надіслано за належністю розпорядникам.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: досудового розслідування - 24, організаційно-розпорядчої діяльності, у тому числі статистики - 4, кадрових питань - 13 та з інших питань - 56.
З розглянутих запитів на інформацію 97 задоволено з наданням відповідної публічної інформації та ще на 43 надано роз'яснення.
 

кількість переглядів: 545