Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Стан розгляду запитів про доступ до публічної інформації за 2018 рік

Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом січня 2018 року
  
Упродовж січня 2018 року органами прокуратури області розглянуто 11 запитів на інформацію та 6 надіслано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 5; кадрових питань - 1, з питань підтримання державного обвинувачення - 1 та з інших питань - 4.
З розглянутих запитів на інформацію задоволено з наданням відповідної інформації - 7, надано роз’яснення по 4 запитам.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом лютого 2018 року
  
Упродовж лютого 2018 року органами прокуратури області розглянуто 7 запитів на інформацію та 3 надіслано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 2, кадрових питань - 2 та з інших питань - 3.
Усі з розглянутих запитів на інформацію задоволено з наданням відповідної інформації (7).
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом березня 2018 року
  
Упродовж березня 2018 року органами прокуратури області розглянуто 10 запитів на інформацію та 3 надіслано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 2, кадрових питань - 2, питань підтримання державного обвинувачення - 1 та з інших питань - 5.
З розглянутих запитів на інформацію задоволено з наданням відповідної інформації (8) та по двом надано роз'яснення.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом квітня 2018 року
  
Упродовж квітня 2018 року органами прокуратури області розглянуто 4 запити на інформацію та ще 21 запит надіслано за належністю.
Загалом органами прокуратури області за чотири місяці поточного року розглянуто 29 запитів. Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 3, кадрових питань - 6, питань підтримання державного обвинувачення у суді - 2, питань організаційно-розпорядчої діяльності - 1 та з інших питань - 9.
З розглянутих запитів на інформацію задоволено з наданням відповідної інформації (24) та по п'яти надано роз'яснення.
 
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом травня 2018 року
  
Упродовж травня 2018 року органами прокуратури області розглянуто 26 запитів на інформацію та 7 надіслано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 14, кадрових питань - 2, про надання статистичної інформації - 1 та з інших питань - 16.
З розглянутих запитів на інформацію задоволено з наданням відповідної інформації (15),  по 10 надано роз'яснення та в 1 випадку відмовлено в наданні інформації.
 
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом червня 2018 року
  
Упродовж червня 2018 року органами прокуратури області розглянуто 13 запитів на інформацію та 18 надіслано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 26 та з інших питань - 5.
З розглянутих запитів на інформацію задоволено з наданням відповідної інформації (4),  по 8 надано роз'яснення та в 1 випадку відмовлено в наданні інформації.
 
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом липня 2018 року
  
Упродовж липня 2018 року органами прокуратури області розглянуто 16 запитів на інформацію та 20 надіслано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 4, підтримання державного обвинувачення - 1, організаційно-розпорядчої діяльності - 1 та з інших питань - 10.
З розглянутих запитів на інформацію задоволено з наданням відповідної інформації 2 запити,  по 14 надано роз'яснення.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом серпня 2018 року
  
Упродовж серпня 2018 року органами прокуратури області розглянуто 16 запитів на інформацію та 11 надіслано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 8, з кадрових питань - 5 та з інших питань - 3.
З розглянутих запитів на інформацію задоволено з наданням відповідної інформації 10 запитів,  по 6 запитам надано роз'яснення.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом вересня 2018 року
  
Упродовж вересня 2018 року органами прокуратури області розглянуто 4 запити на інформацію.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: з кадрових питань - 1, з питань підтримання державного обвинувачення - 1, з питань організаційно-розпорядчої діяльності - 1 та з інших питань - 1.
З розглянутих запитів на інформацію задоволено з наданням відповідної інформації 2 запити,  по іншім 2 запитам надано роз'яснення.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом жовтня 2018 року
  
Упродовж жовтня 2018 року органами прокуратури області розглянуто 7 запитів на інформацію.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: з кадрових питань - 2, з питань досудового розслідування - 3 та з інших питань - 2.
З розглянутих запитів на інформацію задоволено з наданням відповідної інформації 3 запити,  по 2 запитам надано роз'яснення та по 1 запиту відмовлено в наданні інформації.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом листопада 2018 року
  
Упродовж листопада 2018 року органами прокуратури області розглянуто 4 запити на інформацію та 4 скеровано за належністю іншим розпорядникам.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: з кадрових питань - 1, з питань досудового розслідування - 2 та з питань представництва - 1.
З розглянутих запитів на інформацію задоволено з наданням відповідної інформації 3 запити та по 1 запиту надано  роз'яснення.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом 2018 року
  
Упродовж 2018 року органами прокуратури області розглянуто 147 запитів на інформацію та 85 надіслано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 40, кадрових питань - 18, з питань підтримання державного обвинувачення у суді - 3, з питань представництва інтересів громадян та держави у суді - 2, з питань організаційно-розпорядчої діяльності - 2 та з інших питань - 30.
З розглянутих запитів на інформацію задоволено з наданням відповідної інформації - 95, надано роз'яснення на 48 запит, відмовлено в задоволенні 4 запитів.
 

кількість переглядів: 792