Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Стан розгляду запитів про доступ до публічної інформації за 2017 рік

Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом січня 2017 року
  
Упродовж січня 2017 року органами прокуратури області розглянуто 17 запитів та 5 надіслано за належністю.
Запити, які розглянуті за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 5; кадрових питань - 6 та з інших питань - 11.
З розглянутих запитів задоволено з наданням відповідної інформації - 13, надано роз’яснення по 3 запитам та відмовлено в наданні інформації по 1 запиту.
 
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом лютого 2017 року
  
Упродовж лютого 2017 року органами прокуратури області розглянуто 23 запити, з яких розглянуті за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 11; кадрових питань - 3 та з інших питань - 9.
З розглянутих запитів задоволено з наданням відповідної інформації - 18 та надано роз’яснення по 5 запитів.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом березня 2017 року
  
Упродовж березня 2017 року органами прокуратури області розглянуто 20 запитів та 9 надіслано за належністю.
Запити, які розглянуті за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 9; кадрових питань - 2, представництва - 1  та з інших питань - 8.
З розглянутих запитів задоволено з наданням відповідної інформації - 13, надано роз’яснення по 7 запитам.
  
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом травня 2017 року
  
Упродовж травня 2017 року органами прокуратури області розглянуто 12 запитів та 9 надіслано за належністю.
Запити, які розглянуті за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 7; кадрових питань - 2, підтримання державного обвинувачення - 1 та з інших питань - 2.
З розглянутих запитів задоволено з наданням відповідної інформації - 9, надано роз’яснення по 3 запитам.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області упродовж І півріччя 2017 року
  
Упродовж І півріччя 2017 року до органів прокуратури області надійшло 139 запитів на інформацію. З них розглянуто 102 запити, а 37 скеровано іншим розпорядника.
З розглянутих запитів задоволено з наданням необхідної інформації запитувачам 75, на 26 запитів надано роз’яснення, а на 1 запит відмовлено в наданні інформації.
Запити, які розглянуті за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 47; кадрових питань - 19, представництва інтересів громадян та держави у суді - 2 та з інших питань - 34.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом липня 2017 року
  
Упродовж липня 2017 року органами прокуратури області розглянуто 31 запит на інформацію та 15 надіслано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 12, підтримання державного обвинувачення у суді - 1, кадрових питань - 12, представництва - 3  та з інших питань - 18.
З розглянутих запитів на інформацію задоволено з наданням відповідної інформації - 17, надано роз’яснення по 11 запитам, відмовлено у задоволенні 3 запитів.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом серпня 2017 року
  
Упродовж серпня 2017 року органами прокуратури області розглянуто 23 запити на інформацію та 6 надіслано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 6, представництва - 1, кадрових питань - 3 та інших питань - 13.
З розглянутих запитів на інформацію задоволено з наданням відповідної інформації - 15, надано роз’яснення по 7 запитам, відмовлено у задоволенні 1 запиту.
На розгляді перебуває 1 запит на інформацію.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом вересня 2017 року
  
Упродовж вересня 2017 року органами прокуратури області розглянуто 10 запитів на інформацію та 3 надіслано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 3, підтримання державного обвинувачення - 1, кадрових питань - 4 та інших питань - 4.
З розглянутих запитів на інформацію задоволено з наданням відповідної інформації - 8, надано роз’яснення по 2 запитам.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом жовтня 2017 року
  
Упродовж жовтня 2017 року органами прокуратури області розглянуто 6 запитів на інформацію та 4 надіслано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 3, підтримання державного обвинувачення - 1, кадрових питань - 3 та інших питань - 3.
З розглянутих запитів на інформацію задоволено з наданням відповідної інформації - 3, надано роз’яснення по 3 запитам.
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом листопада 2017 року
  
Упродовж листопада 2017 року органами прокуратури області розглянуто 9 запитів на інформацію та 11 надіслано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 7, кадрових питань - 1 та з інших питань - 3.
З розглянутих запитів на інформацію задоволено з наданням відповідної інформації - 5, надано роз’яснення по 5 запитам.
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом 2017 року
  
Упродовж 2017 року органами прокуратури області розглянуто 196 запитів на інформацію та 99 надіслано за належністю.
Запити на інформацію, які розглянуті, за категоріями стосувались: питань досудового розслідування - 75, кадрових питань - 33, з питань підтримання державного обвинувачення у суді - 6, з питань представництва інтересів громадян та держави у суді - 5, з питань організаційно-розпорядчої діяльності - 8 та з інших питань - 69.
З розглянутих запитів на інформацію задоволено з наданням відповідної інформації - 140, надано роз’яснення на 51 запит, відмовлено в задоволенні 5 запитів.

кількість переглядів: 778