Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Стан розгляду запитів про доступ до публічної інформації за 2014 рік

Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до прокуратури Запорізької області протягом січня 2014 року
 
Протягом січня 2014 року до апарату прокуратури області надійшов 1 запит.
За категоріями запит, який розглянуто прокуратурою області, стосувався інших питань прокурорсько-слідчої діяльності.
За результатами розгляду запитувачу відмовлено в наданні запитуваної ним інформації.
На час складання звіту на розгляді старшого прокурора прокуратури області з питань забезпечення доступу до публічної інформації перебуває 1 запит.

Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до прокуратури Запорізької області протягом лютого 2014 року
 
Протягом лютого 2014 року апаратом прокуратури області розглянуто 3 запити на отримання публічної інформації.
За категоріями запити, які розглянуто прокуратурою області, стосувались: питань правозахисної діяльності - 1; інших питань – 2.
З розглянутих запитів задоволено з наданням відповідної інформації – 1; надано роз’яснення – за 2 запитами.
Протягом лютого поточного року належним розпорядникам інформації відповідно до вимог ч. 3 ст. 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації» направлено 3 запити, з яких 2 запити підпорядкованим прокурорам.
 
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом січня-березня 2014 року
 
Протягом січня-березня 2014 року до органів прокуратури Запорізької області надійшло 18 запитів про доступ до публічної інформації, з яких: надано інформацію по 12 запитах; надано роз’яснення по 3 запитам; відмовлено в задоволені по 3 запитах. Направлені іншим розпорядникам інформації 4 запити, з яких підпорядкованим прокурорам - 2. На кінець звітного періоду на розгляді перебував 1 запит.
За категоріями запити, які розглянуто органами прокуратури області, стосувались: питань правозахисної діяльності – 4; питань досудового розслідування – 1; з інших питань – 13.
Безпосередньо апаратом прокуратури області розглянуто 4 запити, з яких: задоволено з наданням відповідної інформації 1 запит, надано роз’яснення по 2 запитах, відмовлено в наданні інформації по 1 запиту. На кінець звітного періоду на розгляді перебував 1 запит.
За категоріями запити, які розглянуто апаратом прокуратури області, стосувались: питань досудового слідства – 1, з інших питань – 3.
Усі запити розглянуті у визначений Законом строк.
За порушення вимог чинного законодавства про доступ до публічної інформації органами прокуратури області вживалися заходи, передбачені статтею 212-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
За 3 місяці поточного року органами прокуратури області складено 3 протоколи про вчинення адміністративних правопорушень, передбачених ст.212-3 КУпАП.
 
 
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до прокуратури Запорізької області протягом квітня 2014 року
Протягом квітня 2014 року апаратом прокуратури області розглянуто 3 запити на отримання публічної інформації.
За категоріями запити, які розглянуто прокуратурою області, стосувались: питань досудового розслідування – 1; питань підтримання державного обвинувачення в суді - 1; з інших питань – 1.
З розглянутих запитів всі запити задоволені з наданням відповідної інформації.
На кінець звітного періоду на розгляді у старшого прокурора прокуратури області з питань забезпечення доступу до публічної інформації знаходиться 3 запити.
Належним розпорядникам інформації відповідно до вимог статі 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації» направлено 1 запит, з них підпорядкованим прокурорам – 1.
 
 
 

 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до прокуратури Запорізької області протягом травня 2014 року
 
Протягом травня 2014 року апаратом прокуратури області розглянуто 33 запити на отримання публічної інформації.
За категоріями запити, які розглянуто прокуратурою області, стосувались: питань досудового розслідування – 2; організаційно-розпорядчої діяльності – 1; з кадрових питань – 26; з інших питань – 4.
З розглянутих запитів задоволено з наданням відповідної інформації - 30 запитів, надано роз’яснення - по 3 запитах.
На кінець звітного періоду на розгляді у старшого прокурора прокуратури області з питань забезпечення доступу до публічної інформації знаходиться 1 запит.
 
 
  
 
Звіт
про роботу прокуратури Запорізької області з питань забезпечення доступу до публічної інформації за перше півріччя 2014 року
 
За півріччя органами прокуратури області розглянуто 73 запити про доступ до публічної інформації, з яких задоволено з наданням відповідної інформації 53 запити (73%), надано роз’яснення за 14 запитами (19%), відмовлено в наданні інформації за 6 запитами (8%). Направлено іншим розпорядникам інформації 33 запити, з яких підпорядкованим прокурорам - 7 запитів.
При цьому безпосередньо апаратом прокуратури області розглянуто 48 запитів, з них: задоволено з наданням відповідної інформації 36 запитів (75%), надано роз’яснення по 9 запитах (19%), відмовлено в надані інформації за 3 запитами (6%). Надіслано іншим розпорядникам 8 запитів, з яких 7 запитів направлено підпорядкованим прокурорам.
За категоріями запити, розглянуті прокуратурою області, стосувались питань: правозахисної діяльності - 3 (7%); досудового слідства - 6 (12%); підтримання державного обвинувачення в суді – 1 (2%); організаційно-розпорядчої діяльності – 1 (2%); кадрових питань – 27 (56%); інших питань – 10 (21%) запитів.
Міжміськрайпрокурорами протягом 6 місяців поточного року розглянуто 25 запитів на інформацію, з них: задоволено з наданням відповідної інформації 17 запитів (68%), надано роз’яснення по 5 запитах (20%), відмовлено в наданні інформації за 3 запитами (12%). Іншим розпорядникам прокурорами направлено 25 запитів.
За категоріями запити, розглянуті міжміськрайпрокурорами, стосувались питань: правозахисної діяльності - 6 (24%); досудового розслідування - 2 (8 %); представництва інтересів громадян та держави в суді - 1 (4%); інших питань – 16 (64 %).
Усі запити розглянуті у визначений Законом строк.
Випадків оскарження дій прокуратури області та міжміськрайпрокурорів як розпорядників інформації в судовому порядку протягом поточного року не було.
Органами прокуратури області приділяється системна увага дотриманню посадовими особами виконавчих органів державної влади, органами місцевого самоврядування та контролюючих органів вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації».
За 6 місяців 2014 року за результатами проведених перевірок органами прокуратури області внесено 8 подань, до відповідальності притягнуто 3 посадові особи.
Крім того, до порушників вимог чинного законодавства про доступ до публічної інформації органами прокуратури області вживалися заходи, передбачені статтею 212-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За півріччя органами прокуратури області складено 3 протоколи про вчинення адміністративних правопорушень, передбачених ст.212-3 КУпАП. За результатами розгляду протоколів до відповідальності притягнуто 2 посадові особи.
 
 
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до прокуратури Запорізької області за липень 2014 року
 
 
Протягом липня 2014 року апаратом прокуратури області розглянуто 12 запитів на отримання публічної інформації.За категоріями запити, які розглянуто прокуратурою області, стосувались: питань досудового розслідування - 5; з кадрових питань - 3; з інших питань – 4.
З розглянутих запитів задоволено з наданням відповідної інформації - 5 запитів, відмовлено у задоволені запиту - по 1 запиту, надано роз’яснення - по 6 запитах.
Відповідно до вимог ч.3 ст.22 Закону України «Про доступ до публічної інформації» належним розпорядникам інформації направлено 3 запити, з яких підпорядкованим прокурорам направлено 1 запит.
 
 
 
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до прокуратури Запорізької області за серпень 2014 року
 
 
Протягом серпня 2014 року апаратом прокуратури області розглянуто 8 запитів на отримання публічної інформації.
За категоріями запити, які розглянуто прокуратурою області, стосувались: питань досудового розслідування - 2; з кадрових питань - 2; інших питань – 4.
З розглянутих запитів задоволено з наданням відповідної інформації 5 запитів, відмовлено у задоволені 1 запиту, надано роз’яснення по 2 запитах.
Залишок запитів, які перебувають на розгляді старшого прокурора прокуратури області з питань забезпечення доступу до публічної інформації на кінець звітного періоду – 1 запит.
 
 

 
 
Звіт
про роботу прокуратури Запорізької області з питань забезпечення доступу до публічної інформації
за 9 місяців 2014 року
 
За 9 місяців поточного року органами прокуратури області розглянуто 115 запитів про доступ до публічної інформації, з яких задоволено з наданням відповідної інформації 80 запитів (70%), надано роз’яснення за 24 запитами (21%), відмовлено в наданні інформації за 11 запитами (9%). Направлено іншим розпорядникам інформації 41 запит, з яких підпорядкованим прокурорам - 8 запитів. На кінець звітного періоду у старшого прокурора прокуратури області з питань забезпечення доступу до публічної інформації залишається на розгляді 1 запит.
При цьому безпосередньо апаратом прокуратури області розглянуто 73 запити, з них: задоволено з наданням відповідної інформації 49 запитів (67%), надано роз’яснення по 17 запитах (23%), відмовлено в надані інформації за 7 запитами (10%). Надіслано іншим розпорядникам 12 запитів, з яких 8 запитів направлено підпорядкованим прокурорам. На підставі ч. 4 ст. 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» продовжено термін розгляду за 1 запитом.
Міжміськрайпрокурорами протягом 9 місяців поточного року розглянуто 42 запити на інформацію, з них: задоволено з наданням відповідної інформації 31 запит (74%), надано роз’яснення по 7 запитах (17%), відмовлено в наданні інформації за 4 запитами (9%). Іншим розпорядникам прокурорами направлено 29 запитів.
Усі запити розглянуті у визначений Законом строк.
Органами прокуратури області приділяється системна увага дотриманню посадовими особами виконавчих органів державної влади, органами місцевого самоврядування та контролюючих органів вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації».
Зокрема, до порушників вимог чинного законодавства про доступ до публічної інформації органами прокуратури області вживалися заходи, передбачені статтею 212-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Протягом звітного періоду органами прокуратури області складено 6 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, передбачених ст.212-3 КУпАП. За результатами їх розгляду до відповідальності притягнуто 3 посадові особи.
 
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до прокуратури Запорізької області
за жовтень 2014 року
 
 
Протягом жовтня 2014 року апаратом прокуратури області розглянуто 10 запитів на отримання публічної інформації.
За категоріями запити, які розглянуто прокуратурою області, стосувались: питань правозахисної діяльності – 1; досудового розслідування - 3; підтримання державного обвинувачення в судах -1; з інших питань – 5.
З розглянутих запитів задоволено з наданням відповідної інформації 5 запитів, відмовлено у задоволені 2 запити, надано роз’яснення по 3 запитах.
Направлено відповідним розпорядникам згідно ч. 3 ст. 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації 2 запити.
Залишок запитів, які перебувають на розгляді старшого прокурора прокуратури області з питань забезпечення доступу до публічної інформації на кінець звітного періоду – 3 запити.
 
 
 
 
Звіт
за запитами про доступ до публічної інформації, що надійшли до прокуратури Запорізької області
за листопад  2014 року
 
 
Протягом листопада 2014 року апаратом прокуратури області розглянуто  8  запитів на отримання публічної інформації.
За категоріями запити, які розглянуто прокуратурою області, стосувались: питань досудового розслідування - 1; кадрових питань -3; з інших питань – 4.
З розглянутих запитів задоволено з наданням відповідної інформації 6 запитів, надано роз’яснення по 2 запитах.
Направлено відповідним розпорядникам згідно ч. 3 ст. 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації» 1 запит.
Залишок запитів, які перебувають на розгляді старшого прокурора прокуратури області з питань забезпечення доступу до публічної інформації на кінець звітного періоду – 2 запити.
 
 
Звіт
про розгляд  запитів про доступ до публічної інформації, що надійшли до органів прокуратури Запорізької області протягом  12 місяців 2014  року
 
Протягом 2014 року органами  прокуратури області розглянуто 158 запитів про доступ до публічної інформації. Задоволено 109 запитів на отримання публічної інформації, надано роз’яснення - за 35 запитами, відмовлено в надані інформації - за 14 запитами. Направлені іншим розпорядникам інформації 55 запитів, з яких підпорядкованим прокурорам - 11. На час закінчення звітного періоду у старшого прокурора прокуратури області з питань забезпечення доступу до публічної інформації залишається на розгляді 1 запит на отримання інформації, термін розгляду якого продовжено до 20 робочих днів.
При цьому безпосередньо апаратом прокуратури області розглянуто 106 запитів, з них: задоволено з наданням відповідної інформації – 71 запит, надано роз’яснення - по 25, відмовлено в надані інформації за – 10 запитами. Надіслано іншим розпорядникам 20 запитів, з яких 11 запитів направлено підпорядкованим прокурорам.
За категоріями запити,  розглянуті прокуратурою області, стосувались питань: правозахисної діяльності –  4; досудового слідства – 23; підтримання державного обвинувачення в суді – 2; представництва інтересів громадян та держави в суді –  0; організаційно-розпорядчої діяльності – 2; кадрових питань – 37; інших питань –  38.
Міжміськрайпрокурорами  протягом 2014 року розглянуто 52  запити на інформацію, з них: задоволено з наданням відповідної інформації 38 запитів; надано роз’яснення по 10 запитах; відмовлено в наданні інформації за 4 запитами. Іншим розпорядникам прокурорами направлено 35 запитів.
За категоріями запити, розглянуті міжміськрайпрокурорами, стосувались питань: правозахисної діяльності – 17; досудового слідства – 7; підтримання державного обвинувачення в суді - 1; представництва інтересів громадян та держави в суді – 2; організаційно-розпорядчої діяльності – 3;  інших питань – 22 запити. З продовженням терміну відповідно до статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» розглянуто 2 запити.

кількість переглядів: 1472