Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.05.2023

Замовив та отримав поштою для подальшого збуту 50 марок ЛСД - підозрюєтсья житель Запоріжжя

За процесуального керівництва Вознесенівської окружної прокуратури м. Запоріжжя місцевому мешканцю повідомлено про підозру у незаконному  зберіганні з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини (ч. 2 ст. 307 КК України).
 
За даними слідства, 30-річний запоріжанин замовив поштою 50 марок ЛСД. Надалі  цю психотропну речовину планував збувати містом шляхом так званих «закладок».
 
         
 
Чоловік був викритий правоохоронцями на одному з поштових відділень Вознесенівського району після отримання посилки з наркотиками.  
 
Його затримали в порядку ст. 208 КПК України. Наразі суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Під час обшуку його домоволодіння також виявлено понад 500 г наркотичного засобу «канабіс», розфасованого по зіп-пакетах та згортках, інші психотропні речовини та понад 160 тис. грн.
 
 
                                   

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі  Відділу поліції № 1 Запорізького РУП Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 930