Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.05.2023

Зайняла керівну посаду в окупаційній адміністрації держави-агресора – у колабораціоналізмі підозрюється ексдепутатка Мелітопольської районної ради

Керівник Запорізької обласної прокуратури повідомив про підозру депутатці  Мелітопольської районної ради 8-го скликання від забороненої політичної партії – ОПЗЖ у колабораційній діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України).
 
За даними слідства,  після початку широкомасштабного вторгнення рф в Україну підозрювана добровільно пішла на співпрацю з окупаційною адміністрацією країни-агресора. 
 
Жінку призначили «керівником апарату» так званої «Військово-цивільної адміністрації Мелітопольського району» та наділили повноваженнями з координації діяльності її структурних підрозділів, а також окупаційних сільських адміністрацій. 
 
Псевдопосадовиця контролює роботу ЗМІ на тимчасово окупованій території Мелітопольського району та виконує інші розпорядження окупаційної влади.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Управління СБУ в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соціальних мереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1115