Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.05.2023

Керівник обласної прокуратури зустрівся з делегацією Служби зовнішньополітичних інструментів Єврокомісії та Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України з метою обговорення дієвих шляхів взаємодії

12 травня 2023 року керівник Запорізької обласної прокуратури Сергій Спільник взяв участь у зустрічі з  Головою Служби зовнішньополітичних інструментів Єврокомісії Петером Вагнером, керівницею Операційного департаменту КМЄС в Україні Лін Шихан та делегацією європейських інституцій.
 
У заході також брали участь керівництво Дніпропетровської, Херсонської, Донецької та Луганської обласних прокуратур.
 
Під час зустрічі учасники обговорили можливості для довгострокової співпраці та визначили її найбільш перспективні сфери.  Окремо зупинились на питаннях із надання допомоги у розмінуванні деокупованих територій та виділення обладнання для проведення експертиз та іншої техніки.
 
Керівники прокуратур проінформували партнерів про воєнні злочини, які вчинені ворогом на х територіях їх областей, та про стан їх розслідування.
 
      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
«Тісна співпраця з метою підвищення ефективності фіксації та розслідування злочинів, вчинених рф проти України, це ще один крок до Перемоги»  – додав Пітер Вагнер.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Учасники зустрічі висловили вдячність за підтримку, яку Європейський Союз надає Україні в зусиллях до відновлення справедливості. Вони також подякували за значну військову та фінансову допомогу нашій державі.
 
Долучайтесь до наших соціальних мереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаціїної політики
кількість переглядів: 988