Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.05.2023

Очолили окупаційний «орган влади» - у колабораціонізмі підозрюються п’ятеро ексдепутатів райради Мелітопольського району

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури п’ятьом депутатам Мелітопольського району повідомлено про підозру у колабораційній діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України). 
 
За даними слідства, з травня 2022 року колишній заступник сільського голови та секретар Семенівської сільської ради добровільно пішли на співпрацю з окупаційною владою РФ та погодились зайняти псевдопосади «главы» та «заместителя главы» відповідно в незаконно створеному органі влади – «Семеновской поселковой администрации». 
 
                                               
 
Інші троє також підтримали режим країни-агресора та добровільно зайняли керівні посади «начальника отдела землеустройства и сельского хозяйства», «начальника отдела ЖКХ муниципальной собственности, архитектуры и благоустройства» та «начальника общего отдела» у зазначеній пвсевдоадміністрації. 
 
                                  
 
З вересня 2022 року окупаційний «орган влади» перейменували на «Администрацию Семеновского сельского поселения Мелитопольского района Запорожской области».
 
Наразі підозрювані виконують організаційно-розпорядчі та адміністративно-господарські функції в окупаційній адміністрації держави-агресора. 
 
Досудове розслідування у кримінальних провадженнях здійснюють слідчі Управління СБУ в Запорізькій області.
 
Долучайтесь до наших соціальних мереж: FacebookTelegramYouTube
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1163