Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.05.2023

Керівник та прокурори обласної прокуратури поспілкувалися зі студентами одного з запорізьких вишів

Керівник Запорізької обласної прокуратури Сергій Спільник разом із підлеглими прокурорами, які, як і Він, мають науковий ступінь, взяли участь у круглому столі на тему: «Реалізація та застосування кримінально-правових норм в правоохоронній діяльності». 
 
 
Науковий захід проведено в режимі ZOOM за ініціативи кафедри кримінального права, цивільного та міжнародного права Національного університету «Запорізька політехніка» за участі декана, вчителів та студентів юридичного факультету цього виша.
 
Сергій Спільник звернувся до майбутніх юристів із промовою, в якій зазначив, що реалізація кримінально-правової політики в реаліях сьогодення має свої особливості: документуються злочини проти миру і людства, основ національної безпеки, виправдовування збройної агресії, глорифікації іі учасників, які до повномаштабного вторгнення  країни-агресора мали найменшу питому вагу в структурі злочинності. 
 
 
Під час круглого столу студенти презентували доповіді з актуальних питань застосування кримінально-правових норм у правоохоронній діяльності, обговорювали проблеми правозастосування. Учасники вели конструктивну дискусію, активно обмінювались думками.
 
                          
 
По завершенні очільник прокуратури подякував організаторам заходу за запрошення. Він зазначив, що більшість прокурорів прийшли до відомства молодими фахівцями  з нульовою практикою, маючи в своїх портфелях лише теоретичні знання. А наразі вони готові ділитись практичними навичками та напрацюваннями, набутими під час нелегкої роботи не тільки за напрямом діяльності, але і над собою!
 
Долучайтесь до наших соціальних мереж: FacebookTelegramYouTube
 
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1018