Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.04.2023

У Запорізькій обласній прокуратурі відбувся спільний семінар із питань розслідування кіберзлочинів 

За ініціативи обласної прокуратури проведено спільний семінар щодо особливостей виявлення, документування, розкриття та розслідування злочинів, учинених у кіберпросторі та із використанням ІТ-технологій.
 
Відкрили захід керівник обласної прокуратури Сергій Спільник та начальник ГУ Нацполіції в області Артем Кисько, які наголосили на підвищеній актуальності роботи на цьому напрямі, потребі забезпечення повного, швидкого та неупередженого розслідування таких кримінально караних діянь.
 
 
Участь у роботі семінару взяли керівництво та прокурори окружних прокуратур, очільники, співробітники органів досудового розслідування Національної поліції області та відділу протидії кіберзлочинності в області. 
 

  
Увагу приділено питанню документування кримінальних правопорушень цієї категорії в умовах воєнного стану.
 
Долучився до заходу також фахівець Запорізького НДЕКЦ МВС України, який поділився напрацюваннями з питань призначення судової експертизи з дослідження електронно-обчислювальної техніки під час розслідування діяльності шахрайських call-центрів.
 
 
 
 
Учасники семінару обговорили інші проблемні питання, що виникають при документуванні та розслідуванні таких кримінальних правопорушень, запропонували шляхи їх вирішення.
 
Обласна прокуратура й надалі буде приділяти увага підвищенню фахового рівня та професійної майстерності співробітників органів правопорядку регіону.
 
Долучайтесь до наших соціальних мереж: FacebookTelegramYouTube
 
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1098