Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.04.2023

В обласній прокуратурі відбулась робоча зустріч з представниками бізнес-асоціацій

11 квітня в Запорізькій обласній прокуратурі відбулась зустріч із представниками бізнес-асоціацій. Обговорювали питання захисту прав суб’єктів господарської та інвестиційної діяльності.
 
 
 
У заході взяли участь начальник управління захисту інвестицій та запровадження спеціалізації прокурорів Департаменту кримінальної політики та захисту інвестицій Офісу Генерального прокурора Олександр Максименко, очільники обласної прокуратури та ГУ Національної поліції в області, керівництво Запорізької торгово-промислової палати та Територіального відділення ВГО «Асоціація платників податків України» в Запорізькій області, представниця Американської торговельної палати в Україні.
 
 
              
 
 
Під час зустрічі зазначено, що в умовах воєнного стану, коли економіка країни має як ніколи працювати на забезпечення потреб мирного населення, збройних сил та держави в цілому, питання захисту інтересів суб’єктів господарювання та інвестиційної діяльності є надактуальним.
 
Першочерговим завданням є підвищення рівня довіри до правоохоронців, налагодження якісної комунікації та запровадження дієвого механізму взаємодії.
 
За результатами зустрічі представникам бізнесу запропоновано в кожному випадку прояву втручання в законну діяльність підприємств та організацій звертатись до уповноважених органів кримінальної юстиції.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1141