Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.04.2023

На Запоріжжі судитимуть чоловіка за катування 8-річного сина

Ювенальні прокурори Запорізької окружної прокуратури Запорізької області скерували до суду обвинувальний акт стосовно 30-річного чоловіка за фактом катування дитини (ч. 1 ст. 127 КК України).

 
Розслідуванням встановлено, що нетверезий мешканець селища Балабине влаштував черговий сімейний конфлікт, під час якого побив свого 8-річного сина. Чоловік наніс не менше 20 ударів руками в різні частини тіла дитини на очах у всієї родини - вагітної дружини та 6-річної доньки. Внаслідок такого прояву домашнього насильства хлопчик опинився в лікарні з тілесними ушкодженнями голови й тулуба.

 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі  Відділу поліції № 6 Запорізького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.

 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
Долучайтесь до наших соціальних мереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1337