Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.03.2023

У Запоріжжі припинена діяльність мережі гральних закладів  - розпочато розслідування

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури припинено діяльність мережі нелегальних гральних закладів в Запоріжжі, які, всупереч вимогам Закону України «Про заборону грального бізнесу», надавали доступ до азартних ігор (ч. 1 ст. 203-2 КК України). 

 
За даними слідства, громадянин, який відбуває покарання у місцях несвободи, спільно з трьома місцевими мешканцями на території Запоріжжя налагодили функціонування мережі підпільних гральних закладів. Під незаконне казино група осіб  обладнала орендовані в різних районах міста приміщення, в яких розмістили комп’ютери з відповідним програмним забезпеченням, ігрові автомати та іншу техніку. Для заохочення гравців заклад облаштували місцями для відпочинку,  а також забезпечили  алкогольною та тютюновою продукцією. 
 
                    

Під час обшуку приміщень правоохоронцями вилучено понад 20 одиниць комп’ютерної техніки, 7 гральних автоматів, 19 мобільних телефонів, сім-картки, флеш-накопичувачі, банківські картки, касовий апарат, чорнові записи, гроші тощо.
 
                              
 
Досудове розслідування триває.
 
Заходи з викриття здійснювались прокуратурою спільно зі слідчими  Головного управління Нацполіції в Запорізькій області за оперативного супроводу відділу протидії кіберзлочинам в Запорізькій області ДКП Нацполіції України.
 
 
Долучайтесь до наших соціальних мереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 932