Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.03.2023

Викрито контрафактну тютюнову продукцію на понад 650 тис. грн - розпочато розслідування

За процесуального керівництва прокурорів Вознесенівської окружної прокуратури м. Запоріжжя припинено протиправну діяльність із придбання та зберігання з метою збуту контрафактних цигарок (ч. 1 ст. 204 КК України). 
 
За даними слідства, 33-річний запоріжанин в умовах воєнного стану організував нелегальний бізнес із розповсюдження тютюнових виробів без марок акцизного збору та відповідної  ліцензії на цей вид господарської діяльності. Користуючись послугами одного із поштових перевізників забезпечив доставлення контрафактного товару до Запоріжжя.
 
                                   
 
Чоловіка викрито біля одного з поштових відділень в Олександрівському  районі міста.
 
Під час слідчих дій у багажному відділенні його автомобіля правоохоронці виявили та вилучили близько 11 тисяч пачок нелегальних цигарок.  Їх вартість за цінами «чорного ринку» становить понад 650 тис. грн.
 
                                   
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. 
 
Заходи з викриття здійснювалися прокуратурою спільно зі слідчими Відділу поліції № 2 Запорізького районного управління поліції за оперативного супроводу відділу протидії кіберзлочинам у Запорізькій області Нацполіції України.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соціальних мереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 965