Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.03.2023

Придбав 1,5 кг амфетаміну для продажу – на Запоріжжі суд взяв під варту місцевого мешканця 

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м. Запоріжжя місцевому жителю повідомлено про підозру у незаконному придбанні та зберіганні психотропної речовини, обіг якої обмежено, в особливо великих розмірах із метою збуту (ч. 3 ст. 307 КК України). 
 
За даними слідства, 30-річний запоріжанин у невстановлених осіб через месенджер «Telegram» замовив партію амфетаміну. Психотропну речовину планував розповсюджувати на території міста шляхом так званих закладок. Після отримання посилки з наркотиками на одному з поштових відділень Шевченківського району  чоловік був викритий правоохоронцями. 
 
Під час проведення слідчих дій при підозрюваному, а також у приміщенні його гаража виявлено майже 1,5 кг амфетаміну, вартість якого за цінами  «чорного ринку» складає майже 1,5 млн грн, та  інші докази його противоправної діяльності.                                                
 
Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України, наразі суд обрав йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
                    
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Відділу поліції № 3 Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області за оперативного супроводу співробітників УБН в Запорізькій області ДБН НПУ.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаціїної політики
кількість переглядів: 1094