Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.03.2023

Зберігала з метою збуту майже 1 кг канабісу – на Запоріжжі викрито місцеву жительку

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м. Запоріжжя місцевій мешканці повідомлено про підозру в незаконному придбанні та зберіганні особливо небезпечного наркотичного засобу з метою збуту (ч. 2 ст. 307 КК України).
 
               
За даними слідства, 35-річна запоріжанка, раніше судима за аналогічні злочини, незаконно придбала наркотичний засіб «канабіс», який зберігала за місцем свого проживання. В подальшому планувала збувати наркотики на території міста. 
             
Під час санкціонованого обшуку в помешканні підозрюваної правоохоронцями виявлено майже 1 кг канабісу, подрібленого та розфасованого в 7 полімерних пакетів.  
 
                              

Жінку затримали в порядку ст. 208 КПК України, наразі суд обрав їй запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Відділу поліції № 3 ЗРУП Головного управління Нацполіції в Запорізькій області за оперативного супроводу співробітників УБН в Запорізькій області ДБН НПУ.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаціїної політики
кількість переглядів: 1299