Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.02.2023

На Запоріжжі підозрюється злочинне угруповання, яке заволоділо майже 800 тис. грн бюджетних коштів під час реконструкції спортмайданчика

Прокурорами Запорізької обласної та Пологівської окружної прокуратур повідомлено про підозру 4-м членам організованої злочинної групи за фактом пособництва у заволодінні чужим майном та внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей (ч. 3, ч. 5 ст. 27, ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України).
 
За даними слідства, депутат однієї з місцевих рад, технічний експерт, а також керівник та інженер товариства-підрядника об’єднались у злочинне угруповання з метою заволодіння бюджетними коштами, які виділені під реконструкцію мультифункціонального спортмайданчика в одному з міст обласного підпорядкування.
 
Підозрювані внесли до актів виконаних робіт завідомо неправдиві відомості та умисно завищили обсяг будівельних робіт та їх якість.
 
                   
 
Підписані документи стали підставою для перерахування підприємству-підряднику майже 800 тис. грн надлишкових бюджетних коштів. 
 
Досудове розслідування здійснюють слідчі відділу поліції № 4 Пологівського РВП Головного управління Нацполіції в Запорізькій області за оперативного супроводження Управління стратегічних розслідувань в Запорізькій області ДСР Нацполіції України.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1893