Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.02.2023

Проведено спільний семінар серед органів правопорядку регіону з питань розслідування злочинів у бюджетній системі

За ініціативи обласної прокуратури 17 лютого 2023 року відбувся спільний семінар щодо особливостей виявлення, документування, розкриття та розслідування злочинів у бюджетній системі.
 
Участь у роботі семінару взяли керівники структурних підрозділів обласної прокуратури, керівництво та прокурори окружних прокуратур, очільники та співробітники органів досудового розслідування Національної поліції області, співробітники управління стратегічних розслідувань та відділу протидії кіберзлочинності в області. 
 
            
 
Також до заходу долучились фахівці Запорізького НДЕКЦ МВС України, які надали учасникам методичну допомогу з проблемних питань, які виникають при  призначенні судових економічних та будівельно-технічних експертиз, зважаючи на особливий період. 
 
                 
 
Під час навчання окрему увагу приділено документуванню кримінальних правопорушень цієї категорії під час проведення публічних закупівель товарів (послуг), ІТ-продукції в умовах воєнного стану.

  
На завершення роботи доповідачі відповіли на запитання, а учасники семінару обмінялися досвідом із розслідування таких кримінальних правопорушень та підвели підсумки.
 
Обласною прокуратурою і надалі буде приділятись увага підвищенню фахового рівня та професійної майстерності співробітників органів правопорядку регіону.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube
 
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1196