Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.01.2023

Незаконне зберігання з метою збуту наркотичних засобів – підозрюється мешканець Запоріжжя

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м. Запоріжжя місцевому мешканцю повідомлено про підозру у незаконному  придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України).
 
                              
 
За даними слідства, 52-річний чоловік незаконно придбав наркотичний засіб «канабіс», який зберігав за місцем свого проживання. В подальшому планував збувати на території Шевченківського району міста шляхом так званих «закладок».
 
            
 
Під час санкціонованих обшуків у підозрюваного виявлено 1,5 кг канабісу, частина якого розфасована в зіп-пакети. За цінами "чорного ринку" вартість вилученого становить понад 300 тис. грн. Також  під час обшуку вилучено електронні ваги, мобільні телефони, банківські картки, чорнові записи,  грошові кошти та інші докази його злочинної діяльності.
 
Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України, йому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Відділу поліції № 3 Запорізького районного управління Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1203