Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.01.2023

Зберігав понад 24 кг готового до збуту канабісу  –  судитимуть мешканця Запоріжжя

За процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури м. Запоріжжя до суду скеровано обвинувальний акт стосовно місцевого жителя за фактом незаконного зберігання з метою збуту наркотичних засобів в особливо великих розмірах, а також незаконного посіву та вирощування конопель (ч. 3 ст. 307, ч. 1, ч.2  ст. 309, ч. 1 ст. 310 КК України).
 
      
 
За даними слідства, 51-річний чоловік із вирощеного врожаю  рослин конопель власноруч виготовляв марихуану, яку зберігав за місцем проживання та на території орендованих дачних ділянок. Далі планував реалізувати канабіс на території Запоріжжя та області.
 
                 
 
Під час обшуків його домоволодіння та дачних будинків правоохоронці виявили понад 24 кг сухого канабісу. За цінами «чорного ринку» вартість вилученого з незаконного обігу наркотичного засобу становить понад 5 млн грн.
 
                   
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Запорізького районного управління поліції Головного Управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1349