Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.01.2023

На Запоріжжі затримана група осіб, що збувала метамфетамін містом – двох підозрюваних взято під варту, питання щодо інших вирішується

За процесуального керівництва прокурорів Запорізької обласної прокуратури викрито 4-х учасників групи, які займались розповсюдженням метамфетаміну.  Їм повідомлено про підозру у незаконному збуті психотропних речовин ( ч. 2 ст. 307 КК України). Двох із них суд взяв під варту, питання щодо обрання запобіжного заходу іншим  вирішується. 
 
         
 
За даними слідства, 28-річна запоріжанка разом із трьома мешканцями міста – дівчиною та двома чоловіками налагодили у Запоріжжі  незаконний бізнес зі збуту наркотиків. Діючи спільно, протягом минулого року вони продавали «товар» наркозалежним місцевим мешканцям.
 
        
 
Правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцями  проживання та в автотранспорті учасників злочинної групи, де було виявлено та вилучено готові до реалізації зіп-пакети із метамфетаміном, чорнові записи, гроші, отримані від злочинної діяльності, електронні ваги, а також інші речові докази.
 
Всі підозрювані були затримані у порядку ст. 208 КПК України. 
 
Слідство триває.
 
Заходи з викриття здійснювались прокуратурою спільно з Головним управлінням Нацполіції в Запорізькій області за силової підтримки спецпризначенців КОРДу.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1245