Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.12.2022

Взято під варту без права внесення застави водія, який на смерть збив двох пішоходів на Запоріжжі

За процесуального керівництва прокурорів Запорізької обласної прокуратури Орджонікідзевським районним судом м. Запоріжжя водієві, який скоїв смертельне ДТП, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.
 
За даними слідства, ввечері 21 грудня 2022 року 54–річний чоловік сів за кермо автівки у стані алкогольного сп’яніння та скоїв наїзд на двох пішоходів у одному із сіл Запорізького району. Від отриманих унаслідок дорожньо-транспортної події травм люди загинули на місці.
 
                             
 
Дії підозрюваного кваліфіковано як порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, що спричинило загибель кількох осіб (за ч. 4 ст. 286-1 КК України).
 
Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 349