Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.12.2022

Розтрата майже 200 тис. грн бюджетних коштів на ремонті даху однієї з лікарень Запорізького району – судитимуть директорку будівельного підприємства

Прокурори Пологівської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно директорки будівельного підприємства за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем та службового підроблення (ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).
 
За даними слідства, між однією з районних лікарень Запорізького району та будівельною організацією укладено договір із реконструкції даху будівлі інфекційного відділення на загальну суму понад 650 тис. грн.  З метою заволодіння частиною цих коштів  директорка підприємства - підрядника умисно завищила в офіційних документах вартість виконаних робіт на об’єкті та обсяг використаних матеріалів. Ці документи стали підставою для зайвого перерахування з бюджету майже 200 тис. грн. на рахунок комерційної структури.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі відділення поліції №4 Пологівського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.

 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1582