Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.11.2022

Забезпечення взаємодії органів правопорядку регіону у протидії кримінальним правопорушенням у бюджетній сфері - в обласній прокуратурі відбулось засідання міжвідомчої робочої групи 

24 листопада 2022 року в обласній прокуратурі під головуванням першого заступника керівника відбулось засідання міжвідомчої робочої групи з питань забезпечення належної взаємодії органів правопорядку регіону у протидії кримінальним правопорушенням у бюджетній системі.
 
               

Під час засідання зазначено що, в умовах воєнного стану вживались дієві заходи до припинення та розслідування злочинів цієї категорії. На розгляду судів передано 35 обвинувальних актів відносно 37 осіб. За розслідуваними провадженнями встановлено збитків на суму майже 13 млн грн. З метою їх відшкодування на майно підозрюваних накладено арешт на суму понад 2 млн грн та пред’явлено позови майже на 11 млн грн.
 
               

До кримінальної відповідальності притягнуто посадовців органів місцевої влади та самоврядування, правоохоронців, керівників суб’єктів господарювання. Припинено діяльність 3 організованих злочинних груп, одна з яких діяла на тимчасово окупованій території області.

Зважаючи на закінчення бюджетного року, під час заходу акцентовано увагу на необхідності активізації діяльності на вказаному напрямі.

За результатами засідання розроблено конкретні заходи, які мають сприяти підвищенню ефективності діяльності з документування фактів розкрадання бюджетних коштів.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1383