Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.11.2022

Додержання прав затриманих та ув’язнених в Запорізькій області - в обласній прокуратурі  відбулась робоча зустріч

У Запорізькій обласній прокуратурі відбулась робоча зустріч з представниками Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та Національної поліції України. 
 
Під час заходу обговорено стан додержання прав затриманих та ув’язнених у місцях несвободи, розглянуто форми співпраці, спрямовані на запобігання вчиненню та припинення порушень прав і свобод людини в діяльності правоохоронних органів, запобігання катуванням.
 
Досягнуто домовленості про систематичний обмін досвідом та інформацією необхідними для проведення перевірок можливих порушень вимог законодавства у правоохоронній і пенітенціарних сферах та під час проведення навчально-методичних заходів на вказаному напрямі роботи.
 
                
 
На зустрічі були присутні заступник керівника Запорізької обласної прокуратури Петро Черний, начальник відділу обласної прокуратури Юрій Гаврилов, регіональні представник та координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Запорізькій області Ірина Карпенко та Сергій Бізденежний, старший інспектор з особливих доручень Управління дотримання прав людини Національної поліції України Людмила Хоменко. 
 
Учасники наголосили на необхідності продовження співпраці з метою неухильного додержання прав людини у місцях несвободи та належного реагування на такі порушення.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1561