Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.11.2022

Зберігання метадону — на Запоріжжі викрито 26-річного місцевого мешканця

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м. Запоріжжя викрито місцевого мешканця на незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні з метою подальшого збуту наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України).

 
За даними слідства, 26-річний запоріжанин незаконно придбав та зберігав за місцем свого мешкання наркотичний засіб «метадон», частина якого була розфасована в 166 згортків. «Товар» планував збувати на території Запоріжжя та області шляхом так званих «закладок».
 
                           
 
Виявлений у його домоволодінні наркотик був вилучений правоохоронцями. За цінами «чорного ринку» його вартість складає майже 360 тис. грн. Також  під час обшуку вилучено електронні ваги, п’ять мобільних телефонів, чорнові записи та інші докази його злочинної діяльності.

 
Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Відділу поліції №4 Запорізького районного управління Головного Управління Національної поліції в Запорізькій області.
 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1156