Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.11.2022

Зберігав за місцем проживання 5 кг канабісу з метою збуту – затримано запоріжанина 

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м. Запоріжжя викрито місцевого мешканця на незаконному зберіганні з метою збуту наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України). 
 
За даними слідства, 47-річний раніше судимий запоріжанин зберігав за місцем свого мешкання наркотики, які планував реалізувати на території Запоріжжя та області. 
 
Під час обшуку домоволодіння чоловіка правоохоронцями виявлено майже 5 кг сухого канабісу, розфасованого в полімерні пакети,  та  гроші у різних валютах на загальну суму майже 120 тис. грн. За цінами «чорного ринку» вартість вилученого з незаконного обігу наркотичного засобу складає майже 800 тис. грн.
 
                         
 
Громадянина затримано у порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, вилучену наркотичну речовину направлено для дослідження на експертизу. 
 
Заходи з викриття здійснювались прокуратурою спільно зі слідчими Відділу поліції №4 Запорізького районного управління Головного Управління Національної поліції в Запорізькій області за оперативного супроводу співробітників Управління стратегічних розслідувань в Запорізькій області ДСР Нацполіції  України.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаціїної політики
кількість переглядів: 1347