Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.10.2022

Взято під варту запоріжанина, який зберігав з метою збуту амфетамін

За процесуального керівництва Вознесенівської окружної прокуратури м. Запоріжжя громадянину, якого викрито на зберіганні з метою збуту амфетаміну та інших особливо небезпечних психотропних засобів в особливо великому розмірі, повідомлено про підозру та взято під варту (ч. 3 ст. 307 КК України).
 
За даними слідства, що 29-річний місцевий мешканець отримав засобами поштового зв’язку понад 100 г амфетаміну, який планував збувати наркозалежним мешканцям Запоріжжя шляхом так званих закладок. 
 
Чоловік був затриманий правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України. За результатами проведених слідчих дій у підозрюваного вилучено психотропні речовини на суму більше 250 тис. грн за цінами «чорного ринку», а також засоби для їх фасування та пакування, грошові кошти.   
 
                                      
   
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Відділу поліції № 1 Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 345