Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.10.2022

Судитимуть 34-річного запоріжанина за зберігання з метою збуту наркотичних засобів та придбання вогнепальної зброї

Прокурори Вознесенівської окружної прокуратури м. Запоріжжя до суду скерували обвинувальний акт стосовно 34-річного чоловіка за фактом зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів, незаконного зберігання та придбання вогнепальної зброї та боєприпасів без передбаченого законом дозволу (ч. 2 ст. 307, ч. 1 ст. 263  КК України).
 
Розслідуванням встановлено, що запоріжанин незаконно придбав у невстановлених слідством осіб велику партію наркотиків  із метою подальшого збуту. 
 
                                              

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання підозрюваного вилучено 76 зіп-пакетів із метамфетаміном, більше 400 г марихуани, електронні ваги, блокноти з нотатками, понад 70 тис. грн та близько 30 тис. доларів США. Також вилучено  незаконно придбаний пістолет «Форт» із 72 набоями до нього.  
 
                                              

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Відділу поліції № 1 Запорізького районного управління поліції за оперативного супроводу співробітників Управління карного розшуку Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1082