Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.09.2022

Ракетні обстріли Запоріжжя - розпочато розслідування

За процесуального керівництва прокурорів Запорізької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
 
За даними слідства, сьогодні близько 00:30 ночі військовослужбовці збройних сил країни-агресора завдали чергового ракетного удару по Запоріжжю та селу неподалік від міста. Троє людей отримали поранення. Внаслідок ворожої атаки пошкоджено територію та приміщення одного з підприємств. Часткових руйнувань зазнали багатоквартирні будинки, домівки приватного сектору, а також об’єкти критичної інфраструктури.
 
                                               
 
Рано вранці 24 вересня 2022 року, застосувавши ракетну зброю, ворог обстріляв об’єкти інфраструктури та один із житлових кварталів обласного центру. Ракета окупантів поцілила у багатоквартирний будинок, що викликало пожежу. Загинула людина, ще 8 отримали ураження вогнем та інші поранення. Також залишилися без вікон квартири багатоповерхівок, які розташовані поруч. У деяких з них частково зруйновано дах.
 
                        
 
Досудове розслідування у кримінальних провадженнях здійснюють слідчі Управління СБУ в Запорізькій області.
 
Подати докази злочинів рф на сайті https://warcrimes.gov.ua 
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1147