Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.09.2022

Відбувся круглий стіл щодо особливостей процесуального керівництва та досудового розслідування у кримінальних провадженнях у сфері охорони навколишнього природного середовища

09 вересня 2022 року за круглим столом  відбулась робоча  зустріч керівництва прокуратури та представників правоохоронних і контролюючих органів. Мета цього заходу - покращання екологічної ситуації Запоріжжя та регіону. 
 
          
 
Під час комунікативного дискурсу учасники обговорили порядок взаємодії між органами досудового слідства, прокуратури, уповноваженими органами нагляду (контролю) під час виявлення та фіксації кримінальних проваджень проти довкілля.  
 
Напрацювання та обмін досвідом учасників круглого столу сприятиме виявленню, припиненню та попередженню правопорушень у сфері охорони навколишнього природного середовища, а також поновленню державних інтересів у цій сфері.
 
                      
 
Загальна кількість учасників зазначеного заходу склала понад 50 осіб. Участь у роботі круглого столу брали керівництво та представники органів прокуратури області, Головного Управління Нацполіції в Запорізькій області та його територіальних підрозділів, Управління Служби безпеки України в Запорізькій області, Територіального управління Держаного бюро розслідувань, розташованого у місті Мелітополі, а також органів державного контролю (нагляду) та Запорізького НДЕКЦ МВС України.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube
 
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1422