Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.08.2022

Поширював інформацію про дислокацію  ЗСУ на території регіону – підозрюється мешканець Запоріжжя

За процесуального керівництва прокурорів Запорізької обласної прокуратури викрито 38-річного мешканця Запоріжжя на поширенні інформації про дислокацію Збройних Сил України.  
 
За даними слідства, чоловік робив фото  місцевості Запорізької області та разом із дописом про місце розташування на ній українських військових надсилав телефоном представнику країни-агресора.
 
 

Наразі підозрюваного затримано в порядку статті 208 КПК України та повідомлено про підозру. Йому інкримінують несанкціоноване поширення інформації про розміщення Збройних сил України, вчинене в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 114-2 КК України).
 

Заходи з викриття здійснювались прокуратурою спільно з Управлінням СБУ в Запорізькій області та співробітниками територіального підрозділу Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1507