Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.08.2022

Підозрюється директор будівельного підприємства у заволодіння майже 220 тис грн на ремонті позашкільного навчального закладу

Прокурори Мелітопольської окружної прокуратури повідомили про підозру директору одного із запорізьких будівельних підприємств у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем та службовому підробленні (ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).
 
За даними слідства, підозрюваний заволодів частиною бюджетних коштів, які були виділені на капітальний ремонт їдальні позашкільного навчального закладу у Приазовському районі.  Він вніс до офіційного документа  завідомо неправдиві відомості про завершення будівельних робіт на вказаному об’єкті. Внаслідок цього його підрядній організації з бюджету перерахована надмірна оплата за фактично не виконані роботи. Таким чином, державі спричинено шкоду в сумі майже 220 тис грн.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, його здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1338