Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.08.2022

Зберігав понад 500 згортків із наркотиками з метою їх збуту через так звані «закладки» – підозрюється мешканець Запоріжжя

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м. Запоріжжя повідомлено про підозру громадянину у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичних засобів та психотропних речовин у великому розмірі (ч. 2 ст. 307 КК України).
 
За даними слідства, 22 – річний місцевий мешканець незаконно придбав та перевозив автівкою пакунок із розфасованими наркотиками, які планував розповсюджувати містом через так звані «закладки».
 
Під час здійснення слідчих дій у нього виявлено понад 500 згортків з PVP, амфетаміном та іншими наркотичними засобами і психотропними речовинами.
 
 
Наразі чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України, йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування здійснюють слідчі Відділу поліції № 4 Запорізького районного управління Головного Управління  Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1364