Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.08.2022

Викрито чергове надходження контрафактних тютюнових виробів, придбаних 2-ма мешканцями Запоріжжя з метою збуту – триває розслідування

За процесуального керівництва прокурорів Запорізької обласної прокуратури викрито черговий факт незаконного придбання та транспортування з метою збуту  контрафактних цигарок (ч. 1 ст. 204 КК України).
 
Як раніше повідомлялось, у липні 2022 року двоє запоріжан були зупинені правоохоронцями. Під час огляду їх транспортного засобу встановлено, що автівка використовувалася ними для перевезення партії нелегальних цигарок, які вони придбали з метою збуту.
 
За результатами проведених 1 серпня 2022 року слідчих дій в одному з відділень поштової компанії правоохоронцями вилучено черговий вантаж, замовлений вказаними громадянами. Посилки містили 36 тис пачок контрафактних цигарок, орієнтовна вартість яких складає понад 1,8 млн грн.
 
                  
 
Слідство триває, вилучений тютюновий товар буде досліджений шляхом проведення експертиз.
 
Заходи з викриття здійснювались прокуратурою спільно з співробітниками відділу захисту інтересів суспільства і держави та слідчими Головного управління Нацполіції України в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соціальних мереж: FacebookTelegramYouTube
 

Автор: Відділ інформаціїної політики
кількість переглядів: 1079