Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.07.2022

ДТП із двома загиблими та трьома травмованими на Запоріжжі – розпочато провадження

За процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури м. Запоріжжя розпочато кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох людей (ч. 3 ст. 286 КК України).
 
За даними слідства, 28 липня 2022 року в обідню годину під час руху по проїжджій частині вул. Європейська  м. Запоріжжя водій автомобіля BMW змінив напрямок руху керованого авто вправо та скоїв наїзд на припарковані вздовж дороги автомобілі. За попередніми даними, внаслідок  зіткнення  транспортних засобів постраждало 5 людей, які перебували на узбіччі.  Одна людина загинув на місці події, ще одна -  у лікарні. Інші троє потерпілих з тілесними ушкодженнями різних ступенів тяжкості доставлені до медичних закладів Запоріжжя.
 
             
 
Наразі водія BMW затримано у порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.
  
 Триває слідство.
 
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаціїної політики
кількість переглядів: 1296