Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.07.2022

На Запоріжжі підозрюваного у зберіганні наркотиків з метою збуту взято під варту

За процесуального керівництва Вознесенівської окружної прокуратури м. Запоріжжя 34 - річному чоловіку повідомлено про підозру  за фактом  зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України).
 
За даними слідства, запоріжанин за місцем свого проживання зберігав велику партію наркотиків з метою їх подальшого збуту.
 
Прокурорами під час обшуку виявлено та вилучено «метамфетамін», «марихуану» та інші наркотичні засоби, вартість яких за цінами «чорного ринку» складає майже 200 тис грн. Також правоохоронцями вилучено  4 електронні ваги,  блокноти з нотатками,  пістолет з 73 набоями до нього, понад 70 тис грн та близько 30 тис доларів США.
 
                   

 
Громадянина затримано в порядку ст. 208 КПК України.
 
За принципової позиції прокуратури, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Відділу поліції № 1 Запорізького районного управління поліції за оперативного супроводу співробітників Управління карного розшуку Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1686