Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.07.2022

Викрито контрафактну тютюнову продукцію на майже 1 млн грн - розпочато кримінальне провадження

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м. Запоріжжя розпочато кримінальне провадження за фактом незаконного придбання з метою збуту підакцизних товарів, а також із цією метою їх зберігання та транспортування (ч. 1 ст. 204 КК України).
 
 
За даними слідства, 22-річний чоловік в умовах воєнного стану придбав  та зберігав в орендованому гаражі у м. Запоріжжі тютюнові вибори без марок акцизного податку. Під час обшуку правоохоронцями виявлено та вилучено понад 24 тис пачок нелегальних цигарок різних компаній-виробників на загальну суму майже 1 млн грн.
 
Наразі проводяться першочергові слідчі дії.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Відділу поліції № 3 Запорізького районного управління поліціїї Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соцмереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаціїної політики
кількість переглядів: 1998