Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.06.2022

Взято під варту громадянина, який за певний відкат збував талони на пальне, викрадені з комунальних підприємств окупованого Мелітополя

За процесуального керівництва Запорізької окружної прокуратури  обрано запобіжний захід тримання під вартою громадянину, який у травні  2022 року був викритий правоохоронцями на збуті талонів на пальне, викрадених з комунальних підприємств окупованого Мелітополя. 

За даними слідства, колишній працівник паливної компанії з  метою особистого збагачення, узгоджено та за попередньою змовою з неустановленими слідством службовими особами комунальних підприємств, які розташовані на тимчасово окупованій території Запорізького регіону, та представниками окупаційної адміністрації  в умовах воєнного стану вчинив пособницькі дії з привласнення та розтрати майна вказаних підприємств, а саме талонів на пальне.   Чоловіку повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст.191 КК України. 
 
Наразі тривають слідчі дії, встановлюються особи, у тому числі представники окупаційної адміністрації,  причетні до злочинної діяльності.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими Відділу поліції № 6 Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 

Якщо ви стали свідком воєнного злочину РФ, фіксуйте та надсилайте докази: AppStoreGoogle Play
 
Долучайтесь до наших соціальних мереж: FacebookTelegramYouTube
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1779