Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.05.2022

Отримав поштою наркотики з метою подальшого збуту - на Запоріжжі затримано чоловіка

За процесуального керівництва прокурорів Вознесенівської окружної прокуратури  м. Запоріжжя викрито місцевого мешканця на незаконному зберіганні з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів (ч. 3 ст. 307 КК України).
 
За даними слідства, 25-річний запоріжанин отримав поштою з метою збуту близько 1 кг амфетаміну, вартість якого за ціною чорного ринку складає понад 600 тис. грн. Чоловік був затриманий правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України  на місці події. 
 
Під час обшуку за місцем мешкання громадянина вилучено зіп-пакети та паперовий згорток із розфасованим канабісом, а також електронні ваги, понад 10 сім-карток тощо.
 
Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.
 
      
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Відділом поліції № 1 Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області за оперативного супроводу Управління боротьби з наркозлочинністю в Запорізькій області ДБН Нацполіції України.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Якщо ви стали свідком воєнного злочину РФ, фіксуйте та надсилайте докази: https://warcrimes.gov.ua
 
Долучайтесь до наших соціальних мереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1419