Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.05.2022

Зловживала службовим становищем на реалізації земельних ділянок за заниженою вартістю - підозрюється посадовиця міської ради

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури начальниці одного з управлінь Запорізької міської ради повідомлено про підозру за фактом зловживання службовим становищем, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 364 КК України).
 
За даними слідства, посадовиця Запорізької міської ради за попередньою змовою з представниками оціночно-консалтингової фірми розробили та реалізовували злочинну схему з продажу за заниженою вартістю земельних ділянок, що перебували у комунальній власності.
 
Так, за сприяння підозрюваної відбулося відчуження 7 земельних ділянок, вартість яких була штучно занижена. Це спричинило територіальній громаді міста шкоду у розмірі майже 2 млн грн.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
Якщо ви стали свідком воєнного злочину РФ, фіксуйте та надсилайте докази: https://warcrimes.gov.ua
 
Долучайтесь до наших соціальних мереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаціїної політики
кількість переглядів: 1728