Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2022

Запорізька обласна прокуратура забезпечує право громадян на звернення та доступ до публічної інформації

До органів прокуратури  області упродовж 2021 року надійшло та зареєстровано майже 217 тис. вхідних та вихідних документів, з яких понад 8,8 тис. – звернення громадян. Із числа звернень, що надійшли – майже 4,1 тис. вирішено по суті, поновлено права 241 громадянина.
 
Наразі, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, відповідно до вимог чинного законодавства, проведення особистого прийому в органах прокуратури області призупинено на час дії карантину.
 
Разом з цим, здійснюючи нагляд за дотриманням прав ув’язнених, керівництвом прокуратури області з дотриманням карантинних обмежень не припинялись виїзні прийоми, у тому числі у місцях позбавлення волі. Так, прокурорами прийнято 232 в`язнів, з них 31 - прийнято особисто керівником обласної прокуратури.
 
Також належним чином налагоджено зв'язок із громадськістю, забезпечено систематичне та оперативне оприлюднення публічної інформації, що знаходиться у володінні органів прокуратури, розглянуто та скеровано за належністю понад 128 запитів на публічну інформацію, з яких 85 задоволено.
 
Долучайтесь до наших соціальних мереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1288