Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.01.2022

У Запорізькій обласній прокуратурі відбувся семінар, на якому обговорили особливості слідства у кримінальних провадженнях у сфері земельних відносин (ФОТО)

За ініціативи обласної прокуратури проведено спільний навчально-методичний семінар щодо особливостей виявлення, досудового розслідування та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях у сфері земельних правовідносин.
 
Участь в роботі семінару брали перший заступник керівника та начальник управління обласної прокуратури, керівництво та прокурори окружних прокуратур, очільники та співробітники органів досудового розслідування Нацполіції області, співробітники Управління стратегічних розслідувань в області.
 
       
 
Також долучились до заходу фахівці Запорізького НДЕКЦ МВС України, які надали учасникам заходу методичну допомогу з питань призначення судових експертиз у сфері землекористування.
 
     
 
Під час семінару наголошено на актуальності питання викриття та розслідування цієї категорії злочинів, особливо у зв’язку із відкриттям ринку землі в Україні.
 
Учасники обмінялись позитивними напрацюваннями, обговорили проблемні питання, що виникають при документуванні та розслідуванні таких кримінальних правопорушень, запропонувавши шляхи їх вирішення.
 
 
Обласною прокуратурою і надалі буде приділятись увага підвищенню фахового рівня та професійної майстерності співробітників органів правопорядку регіону.
 
 
Долучайтесь до наших соціальних мереж: FacebookTelegramYouTube

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1441