Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.01.2022

Вибух у чотирьохповерховому житловому будинку у м. Запоріжжі – розпочато кримінальне провадження

Прокурорами Запорізької обласної прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей (ч. 2 ст. 270 КК України).
 
 
Встановлено, що 28 січня 2022 року вранці в одному з житлових будинків у центрі міста Запоріжжя стався вибух, за попередніми даними, газоповітряної суміші без послідуючого горіння, яким зруйновано несучі елементи в межах одного під’їзду та пошкоджено 7 квартир. Унаслідок вибуху загинула літня жінка, ще троє постраждалих отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Евакуйовано 15 мешканців.
 
 
Слідчими проводяться першочергові слідчі дії, встановлюються обставини та свідки події.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
     
 
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Долучайтесь до наших соціальних мереж: FacebookTelegramYouTube
 
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1348