Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.01.2022

Продаж фальсифікованих ПЛР-тестів із негативним результатом на COVID-19 – судитимуть двох працівниць турагентства м. Бердянська (ФОТО)

Прокурори Бердянської окружної прокуратури до суду скерували обвинувальний акт стосовно двох працівниць турагентства за фактом збуту фальсифікованих документів про негативний результат ПЛР-тестування на COVID-19 (ч. 3 ст. 358 КК України).
 
За даними слідства, дві співробітниці одного з діючих турагентств м. Бердянська продавали своїм клієнтам підроблені негативні результати ПЛР-тестів на COVID-19 для безперешкодного перетину кордону. Сертифікати надавали без відбору матеріалу на дослідження. Вартість однієї такої «послуги» складала 700 грн.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими Бердянського районного відділу поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 
Долучайтесь до наших соціальних мереж: FacebookTelegramYouTube
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1517